1. Acasa
  2. Medicina naturista si sanatate
  3. ALOE VERA Planta celor 1000 de MIRACOLE

ALOE VERA Planta celor 1000 de MIRACOLE

Aloe vera a trecut cu brio testul fimpului şi a rezistat mai mult decât orice medicament produs in laborator. A transformat milioane de vieţi şi pretutindeni în lume se bucură de o reputaţie excepţională.
Venerată pentru virtuţile sale tămăduitoare, aloe a dat naştere la mituri şi legende în toate cele patru zări ale Antichităţii. Acum meritele sale sunt recu-noscute şi autentificate de experienţele oamenilor, dar şi de studii ştlinţifice. Ai un shici complet, o iniţiere accesibilă care dezvăluie:
Ce este Aloe Vera şi ce conţine Cum poate fi utilizată ca terapie alternativă Afecţiunile în care este folositoare, de la acnee la ulcer, diabet şi SIDA Mărturii impresionante ale celor pe care Aloe vera i-a salvat de la suferinţă şi boală Experienţe spectaculoase ale medicilor care folosesc Rezultate uimitoare ale cercetărilor ştlinţifice Cum pot fi tratate animalele cu Aloe vera
Practică, uşor de citit şi de înţeles, această carte se adresează tuturor celor care au încredere în Inţelep-ciunea naturli, au nevoie de ajutor şi primesc astfel o şansă de vindecare. Totodată te Invaţă cum protejezi sistemul imunitar şi să ţii bolile la respect.

atind Aloe vera planta celor 1000 de miracole, eşti deja pe calea cea bună, către o nouă sănătate. convins dacă doreşti să aprofundezi căută-rile, toate răspunsurile există şi aşteaptă să fle des-coperite.

Alte carti publicate de Mina Brihac

4 carti publicate

Posibil sa iti placa

image description
  • Medicina naturista si sanatate

90 LEI

image description
  • Medicina naturista si sanatate

12 LEI

image description
  • Medicina naturista si sanatate

117 LEI

Sibiu , Sibiu