1. Acasa
  2. Paranormal - Astrologie
  3. Astrologia, stiinta spirituala, previziuni astrologice pentru anii: 20

Astrologia, stiinta spirituala, previziuni astrologice pentru anii: 20

Dragii mei, aceasta carte este un indrumator spiritual, care va poate ajuta sa intelegeti de unde ati venit, de ce traiti si incotro va indreptati. Unii dintre voi luati viata asa cum este, sunteti centrati mai mult pe placerile materialiste, pe ceea ce este rational, dar in acest caz ratati ocazia de a cunoaste esenta vietii, motivul pentru care va aflati aici.
Toate interpretarile din aceasta carte se bazeaza pe karma si renastere din nou. Previziunile astrologice din aceasta carte sunt interpretate la nivel spiritual. Tranzitele planetelor retrograde va reamintesc ca trebuie sa va intoarceti in trecut sa corectati anumite greseli, atitudini, comportamente, sa invatati niste lectii. Daca reusiti sa treceti de examenele vietii, si sa extrageti niste invataturi , aceste lectii nu se mai repeta si puteti evolua pe o vibratie superioara.
Dragii mei, stelele va influenteaza viata in conformitate cu tiparele stabilite in trecut, fiecare om se naste atunci cand configuratiile astrologice sunt in armonie cu karma individuala, cu actiunile din trecut. Configuratiile astrologice arata bagajul karmic care trebuie purificat, greselile care trebuie corectate, dar stelele si planetele nu aleg modul in care acestea va pot afecta, voi aveti liberul arbitru si ceea ce ati gresit in trecut puteti corecta acum prin constientizarea divinului din voi, orice blocaj energetic poate fi invins prin apelul la divinitate, puterea divina este mai presus de stele. Nu puteti schimba influentele exterioare, dar va puteti schimba atitudinea interioara fata de evenimentele pe care le traiti.
Dragi prieteni, puteti depasi orice efecte ale actiunilor pe care voi le-ati creat, pentru ca aveti resurse spirituale, sunteti de esenta divina, important este sa constientizati acest lucru, dar inainte de a cere ajutorul Sfintilor, Ingerilor si lui Dumnezeu trebuie sa va asumati responsabilitatea pentru faptele voastre, sa incercati sa va recunoasteti greselile, sa le corectati si sa nu le mai repetati niciodata. Daca priviti incercarile ca moduri in care va puteti corecta imperfectiunile caracterului, ca oportunitati din care puteti extrage niste invataturi, abia atunci va ridicati deasupra influentei stelelor. Daca va pastrati echilibru, in ciuda incercarilor repetate, este semnul trezirii constiintei divine din voi. Din aceasta intelepciune vi se schimba corpul si mintea si stele incep sa lucreze in favoarea voastra, abia atunci karma poate fi vindecata sau abolita.
Volumul 2, ,,Astrologia, Stiinta Spirituala, previziuni astrologice pentru anii, 2019, 2020, contine previziuni la modul general pentru anii, 2019, 2020, dar si previziuni detaliate pentru fiecare zodie in parte, calculate in functie de Tranzitele planetelor retrograde, Lunile Pline, Lunile Noi, Eclipsele de Luna, Eclipsele de Soare, Tranzitele planetelor Jupiter, Saturn, Uranus, Pluton, Neptun, in case si in aspecte cu Soarele vostru natal.

Alte carti publicate de Dumitrana Dorina Claudia

1 carti publicate

Posibil sa iti placa

image description
  • Paranormal - Astrologie

15 LEI

image description
  • Paranormal - Astrologie

6 LEI

image description
  • Paranormal - Astrologie

60 LEI

Bucuresti, Bucuresti
image description
  • Paranormal - Astrologie

15 LEI

Ineu , Arad