1. Acasa
  2. Medicina naturista si sanatate
  3. Atlas de anatomie - Nomenclatura latina

Atlas de anatomie - Nomenclatura latina

Un atlas de anatomie de foarte bună calitate ce prezintă noţiunile anatomice într-un context clinic. Atlasul de anatomie utilizează nomenclatura internaţională în limba latină şi conţine tot ceea ce este nevoie pentru a rezolva cu succes provocările ridicate de studiul anatomic. Ilustraţiile color sunt realizate de doi artişti consacraţi, Markus Voll şi Karl Wesker. Atlasul este organizat astfel încât să se parcurga pas cu pas fiecare regiune a corpului. Studiul regional începe cu studiul de bază al scheletului. Capitolele următoare construiesc pe această fundaţie, prezentând muşchi, organe, vase, nervi. În final se prezintă anatomia topografică, pentru a realiza o vedere de ansamblu. Studiul regional se încheie cu anatomia pe viu şi cu o serie de întrebări care te provoacă să aplici cunoştintele anatomice la examenul fizic al pacienţilor.
Caracteristici:
- 2.200 ilustraţii color de o calitate exceptională;
- Nomenclatura internatională în limba latină;
- Scurte texte introductive ce explicitează fiecare imagine
- Corelaţii anatomo-clinice incluzând imagini radiologice, de rezonanţă magnetică, tomografie computerizată şi imagini endoscopice.
- Tabele cu date despre muşchi ce prezintă origine, inserţie şi inervaţie într-o manieră mnemotehnică ideală;
- Repere de orientare asupra localizării organului şi a planului de direcţie. În acest mod cititorul găseşte tot ce are nevoie pentru a realiza, pas cu pas, într-un mod logic, studiul anatomic.

Posibil sa iti placa

image description
  • Medicina naturista si sanatate

4 LEI

image description
  • Medicina naturista si sanatate

15 LEI