1. Acasa
  2. Enciclopedii
  3. Enciclopedia Minunilor Lumii

Enciclopedia Minunilor Lumii

Enciclopedia minunilor lumii este o carte ce nu trebuie sa lipseasca din biblioteca dumneavoastra. Contine 100 de minuni ale lumii, cele 7 pe care le stim cu totii si inca 93, structurate pe perioade: Minuni antice, stravechi, medievale, timpurile noi si timpurile moderne, de la “Piramidele egiptene” pana la “Casa care danseaza din Praga”, sau “Statuia lui Iisus Hristos din Rio de Janeiro”. Aceasta carte va ofera multe informatii si curiozitati. De exemplu, stiati ca, fata statuii lui Iisus din Rio a fost sculptata de romanul Gheorghe Leonida? Stiati ca o mare parte din otelul folosit la construirea turnului Eiffel provine din Romania de la combinatul din Resita?
Enciclopedia minunilor lumii contine istorie, geografie, arta, arhitectura, maiestrie si geniu… Aici o sa gasiti si “Templul lui Solomon”, “Mecca”, “Calea ferata Trans-Siberiana” si “Marele zid chinezesc”. Fiind o carte de cultura generala, se potriveste pentru orice varsta. Puteti s-o oferiti si cadou celor dragi.
Calitatea cartii este exceptionala. Coperti capitonate (buretate), antisoc. Paginile sunt lucrate pe hartie finlandeza dublu cretata, lucioasa. Fiind o carte ilustrata, gen atlas, rezolutia imaginilor este maxima, iar paginile nu se ingalbenesc.

Posibil sa iti placa

image description
  • Enciclopedii

17 LEI

image description
  • Enciclopedii

32 LEI

Pantelimon , Ilfov
image description
  • Enciclopedii

30 LEI

Bistrita , Bistrita-Nasaud
image description
  • Enciclopedii

90 LEI