1. Acasa
  2. Medicina naturista si sanatate
  3. Ghidul bobocului vegan

Ghidul bobocului vegan

O carte care schimbă destine și deschide noi orizonturi. Conține idei care pot fi puse în practică încă de la momentul citirii.

Acest ghid îți arată ce înseamnă cu adevărat să duci o viață sănătoasă și ce este fericirea. Totul începe cu tine și familia ta, cu ceea ce decizi să servești la cină. În acest ghid vei vedea cum te afectează alegerile uzuale și ce poți să faci pentru a te bucura mai mult timp de o viață sănătoasă alături de cei dragi. În acest proces de învățare vei descoperi o lume nouă plină de compasiune și grijă față de tot ceea ce are viață.
”Cu ce pot eu să schimb ceva în lume?” au spus șapte miliarde de oameni. Tu ești persoana care poate să își schimbe propria viață, poți să faci lucruri frumoase, poți să fi bun, poți face din lumea aceasta un loc mai frumos, poți chiar să salvezi planeta în loc să ajuți la distrugerea ei. Toate alegerile între bine și rău încep din farfuria ta, indiferent dacă ești femeie sau bărbat, negru sau alb, sărac sau bogat, indiferent de pregătirea profesională, profesia practicată sau statutul social, alimentația ta naturală constă în alimente vegetale. Ești om dar uman te face doar compasiunea.

Posibil sa iti placa

image description
  • Medicina naturista si sanatate

30 LEI

image description
  • Medicina naturista si sanatate

100 LEI

Constanta , Constanta
image description
  • Medicina naturista si sanatate

35 LEI

image description
  • Medicina naturista si sanatate

600 LEI