1. Acasa
  2. Beletristica
  3. Love story / Singura iubire

Love story / Singura iubire

Doua romane tulburatoare

Love story

O superba poveste de dragoste ce se prelungeste dincolo de moarte. O iubire incandescenta pe care , in ciuda unui deznodamant tragic , si-ar dori-o oricare dintre noi . Doi tineri , atrasi irezistibil unul de celalalt , trec peste bariere sociale , se casatoresc si se confrunta cu drama vietii lor . Dimensiunile acestei tragedii fac sa vibreze si cele mai sensibile corzi ale sufletului cititorulu . O carte tulburatoare , cu un ecou ce va starui multa vreme in memorie.
In fata unui destin frant , ramane memorabila replica lui Jennifer , personajul principal: *Dragostea inseamna sa nu spui niciodata imi pare rau*.


Singura iubire

Un roman ce demonstreaza , inca odata , cat de intortocheate sunt cararile destinului.
Neurochirurgul Matthew Hiller se confrunta cu un moment extrem de dificil al vietii sale. Ultima speranta a unei femei se afla in mainile lui . Dar pacienta nu este o oarecare , ci femeia pe care a iubit-o cel mai mult , care l-a parasit exact in ajunul casatoriei . Ca medic , ar trebui sa forteze imposibilul spre a o reda vietii . In acelasi timp , ca iubit abandonat , nu poate uita trecutul . Peste toate acestea Mathew nici nu inrazneste sa-si imagineze ce s-ar putea intampla daca va reusi sa o salveze ...

Posibil sa iti placa

image description
  • Beletristica

12 LEI

image description
  • Beletristica

6 LEI

image description
  • Beletristica

10 LEI